Micropigmentare sprancene

Alege tehnica de micropigmentare care te convinge! Indiferent de alegere, fii sigura ca rezultatul va fi cel asteptat!

Tehnica Ombre

Micropigmentare ombre

Tehnica Ombre/Hiperrealist/Powdering, după cum sugerează și numele, are ca scop reproducerea sprancenelor realizate din fard de catre un make-up artist.

Ultima tendinta de la Hollywood

Tehnica Ombre (hyperrealistic) este ultima tendinta in domeniul micropigmentarii sprancenelor, la care apeleaza tot mai multe vedete de la Hollywood. Aceasta tehnica de micropigmentare creeaza o imagine compacta a sprancenelor, fiind rezultatul unui echilibru cromatic creat prin procesul de trecere graduala de la o nuanta deschisa si estompata la baza nasului, continuand spre arcada cu o culoare medie si finalizand spre coada sprancenei cu o culoare mai inchisa. In acest mod se pastreaza un echilibru cromatic cu efect extrem de natural, evitand trasarea liniilor drepte vizibil tatuate ca in cazul micropigmentarii clasice. Se potriveste majoritatii clientelor, indiferent de forma, de grosime sau de defecte.

Avantajul acestei tehnici consta in faptul ca spranceana arata perfect in timp.

Look fresh

Micropigmentarea powder - efectul pudrat cu siguranta poate fi unul dintre atuurile frumusetii tale atunci cand vine vorba de a avea un look fresh la orice ora din zi sau noapte. Aceasta noua tehnica a machiajului permanent te poate ajuta sa ai sprancenele perfecte la care ai visat dintotdeauna.

Parul din spranceana nu se inlatura (nu se penseaza, rade sau epileaza)

Retus Micropigmentare - 400RON

Pret: 1800 RON

Tehnica Hybrid

Tehnica Hybrid

Micropigmentarea sprancenelor prin tehnica Hybrid (mixat) – reprezinta o combinatie ideala intre doua metode de micropigmentare de ultima generatie: tehnica fir cu fir si tehnica ombre/shading.

Efectul creat lasa impresia de o spranceana fardata in degrade, dar totodata evidentiind si firele de par desenate la baza acesteia cu ajutorul aparatului de micropigmentare.

Retus Micropigmentare - 400RON

Pret: 1800 RON

Tehnica Fir cu Fir

Tehnica Fir cu Fir

Este o tehnica ce presupune « redesenarea » firelor de par din spranceana, imitandu-le perfect culoarea, grosimea, orientarea, creandu-se astfel impresia de spranceana naturala.

Cu ajutorul acestei tehnici se urmareste umplerea golurilor din spranceana fara a deterioara firele de par naturale. Este asa numita tehnica 3D care reda intr-un mod realistic spranceana naturala.

Durata de viata a sprancenelor micropigmentate este de circa 2 ani de zile, perioada care poate varia mai mult sau mai putin in functie de particularitatile clientei (ten foarte gras sau foarte uscat, solar, soare, produse demachiante aplicate, tratamente cosmetice de orice tip, nerespectarea ingrijirii post procedura).

Retus Micropigmentare - 400RON

Pret: 1800 RON

Corectare micropigmentare veche

Micropigmentarea de acoperire este o corectare a unui tatuaj mai vechi cu ajutorul unui pigment special pentru realizarea camuflajului, de culoarea pielii

Intalnim din ce mai des cliente ce au ales sa isi contureze sprancenele, buzele sau ochii la tehnicieni ce nu le-au oferit exact ce si-au dorit. Exista insa aceasta metoda de corectie ce poate avea un rezultat spectaculos in urma careia putem face o forma corecta si placuta.

Pret: 300 RON - 1 sedinta

Neutralizare + micropigmentare noua

Neutralizarea - tehnica noua de micropigmentare cu ajutorul căreia putem deschide nuanța unor micropigmentari (tatuaje permanente) de culori inchise sau inestetice (albastru, gri, mov, verde, etc.).

Ședința de neutralizare schimba doar culoarea unei micropigmentari vechi, nu si forma.

Preț neutralizare + micropigmentare noua : 2100 ron

Retus Micropigmentare

Retusul presupune repetarea procedurii de Micropigmentare cu aceleasi produse si aparate pentru eventualele corectii de culoare sau de forma , avand ca scop si fixarea culorii in piele. Aceasta sedinta se face la o perioada de minin 2 luni si maxim 4 luni de la procedura initiala.

400 RON